Om dkHome


dkHome er et dansk/tyrkisk ejendomsmægler- og bygningsfirma. Vi er specialiseret i salg af boliger i Antalya, Alanya, Side, Belek og Kemer. Vi tilbyder et bredt udvalg af boliger lige fra små charmerende studio lejligheder til store luksusvillaer.

Med vores 6 års erfaring i området vil vi hjælpe dig til at finde den ejendom, der passer til dine behov, således at du kan foretage den bedst mulige investering.

Hos dkHome finder du altid nøje udvalgte ejendomme. Vi udvælger vores ejendomme ud fra vores indgående kendskab til de lokale byggefirmaer. Vi har viden om byggefirmaets tidligere byggerier samt deres økonomi. Desuden sætter vi os ind i gældende servitutter og lokalplaner. Dermed er du som køber bedst sikret mod byggesjusk samt andre ubehagelige og uforudsete overraskelser.

Som køber skal du også være opmærksom på, at byggestandarden efter 2001 er væsentlig forbedret. På dette tidspunkt indførte man strengere kvalitetskrav til nyopførte ejendomme. De nye byggeregler er årsagen til, at vi hos dkHome næsten udelukkende udbyder nyopførte ejendomme.

I forbindelse med fremvisning af ejendomme hos dkHome skal du gerne sætte 1-2 dage af. Vi lægger stor vægt på at give dig et grundigt overblik over potentielle ejendomme, således at du kan træffe din beslutning om valg af ejendom på et solidt sammenligningsgrundlag. Området byder på en række fantastikse muligheder, som du måske ikke lige på forhånd havde regnet med.

Vi håber, at du vil finde dit besøg her på vores hjemmeside tilfredsstillende, og at du finder alle de oplysninger, du søger. Skulle du have brug for svar på yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

25.000 europæere har allerede købt deres drømmebolig i langs den tyrkiske riviera, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig til at blive den næste!

Vi står altid til rådighed for Dem i Tyrkiet.

 
Copyright © 2005-2008 dkHome