CITRUS GARDENS

fra  83.900 Euro 
 Bliver bygget med megen omhu og sans for detaljer.
                    

Sag nr.: 3004                                                            Tilstand: Færdiggøres april 2007                                P.plads: Ja                                
Beliggenhed: Side  Badeværelser: 1 - 2 - 3  Security: 24 timers 
Antal væresler: 1+1, 2+1, 3+1 og 4+1  Terrasse: 1 - 2 - 3 Pris, fra: 83.900 Euro 
Antal kvm.: 64 - 82 - 118 - 128 - 154   Satellit TV: Ja Pris, til: 166.900 Euro 
Byggeår: 2007 Swimming pool: Ja  

Afstand til centrum: 700 meter                                  Afstand til golf: 35 km.                                            Afstand Manavgat: 6 km.          
Afstand til strand: 400 meter Afstand til rafting: 20 km. Afstand til Alanya: 70 km.        
Afstand til lufthavn: 65 km. Afstand til ski: 130 km. Afstand til Antalya: 65 km.

Vinduer:    Vinduerne er med dobbeltglas, og er fremstillet af hvidglaseret PVC.                                                                          
Gulve: Fliser af bedste kvalitet dækker gulvene i opholdsområderne og køkkenet. 
Lofter: Lofter er glat afpudsede og malet i neutrale farver.                                                                                                         


      Specifikationer - Citrus Gardens 

 • Der er 66 lejligheder fordelt på 7 blokke med 3 etager i hver.
 • I komplekset bygges forskellige typer af boliger for at kunne tilgodese ethvert budget, heriblandt lejligheder med 1-2 soveværelser, 2-etagers legligheder med 3-4 soveværelser og attraktive penthouselejligheder.
 • Citrus Gardens bliver bygget med megen omhu og sans for detaljer.
 • En virkelig høj standard, der kommer med en 2 års monteringsgaranti og 15 års bygningsgaranti.
 • Alle lejligheder vil blive bygget efter højeste standarder med de bedste kvalitets byggematerialer og en førsteklasses arbejdsudførelse samt en særlig opmærksomhed for detaljer
 • Byggetilladelsen for dette projekt er bare på 15%, hvilket betyder at 85% af selve grunden vil være overladt til omhyggeligt anlagte haveområder med swimming pool, parkering og solterrasser.
 • Køkken & udstyr: Køkkenet er fuldt udstyret med rummelige skabe, kogeplader i rusfrit stål, multifunktionel indbygget ovn ligeledes i rustfrit stål, køleskab med fryser, emhætte, vaskemaskine. Alt fra kvalitetsmærkerne "Siemens" & "Beko". Køkkenet er designet til at være praktisk, hvilket indkluderer en rørlægning, som forhindrer blokade og tilkalkning. Arbejsfladerne er i lamineret MDF. Dekorativ ovenlys i køkkenområdet giver en flot finish.
 • Aircondition: Hver lejlighed har sit eget individuelle airconditionsystem (2-3 enheder afhænger af boligtypen). Kan indstilles til varmt eller koldt alt efter årstiden. 
 • Facaliteter i komplekset: Rengøring og vaskeservice, husholderske, stor udendørs swimmingpool, fælles satellit, flot anlagte haveområder, parkering reserveret for beboerne, udendørs brandslanger, legeområde, vandvarmer og pumpe (for at garantere optimalt vandtryk), bredbånds internetforbindelse.
 • Lejligheden: Opmærksomhedfor detaljer giver et elegant kvalitetshjem. Væsentlig tiltag er nedforskallet loft med stukkatur og glat plasticmaling på væggene. Røgalermer i hallen. Integreret safebox. Energisparer (praktisk hvis du udlejer din leglighed). Rørlægninger er allerede installeret, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at tilføje centralvarme. Dekorativ stukkatur fuldender dette luksusmiljø.
 • Swimming pool: Stort udendørs swømmebassin med børnepool og solterrase. Flader omkring poolen er non-slip katagori C.
 • Garderober: Alle garderober er fremstillet af lamineret MDF med træeffekt. De vil blive skræddersyet efter din smag med hensyn til farver og design.
 • Vinduer & skodder: Vinduerne er med dobbeltglas, og er fremstillet af hvidglaseret PVC. Indbyggede PVC skodder hvilket både giver komfort og øger sikkerheden. Vindueskarme er granit.
 • Varmt vand: Hver lejlighed har sin egen energirigtige elektriske vandvarmer. "Siemens"
 • Sikkerhed: 24 timers sikkerhedsvagt findes i komplekset, i tillæg er entredørene til hvert lejlighed forstærkede ståldøre. Komplekset er omgivet af en mur og et jerngitter. Indgang til komplekset er gennem låsbare jernporte.
 • Badeværelse: Luksuriøse hvide, designer sanitetsartikler fra "Vitra". Keramiske gulv- og vægfliser. Vandhanerne i krom står godt til de sanitære installationer og udstyr. Bruserkabiner af bedste kvalitet fra "Hüppe". Tilbehør og spejle med fordybninger tilpasses i badeværelserne  "Artema". Master-badeværelset i 2-etagers lejlighederne har ydermere fået tilpasset en hydromassage jacuzzi.
 • Bygningens struktur: Til fundament og bærende konstruktioner er brugt forstærket beton i overensstemmelse med de godkendte statistiske beregninger. Lejlighederne adskilles af lyddæmpende murstensvægge. En varm, indbydende, rustik dekoration får hovedindgangen til at harmonere med den generelle atmosfære i komplekset.
 • Tag: Hele taget har isolerende tagdække, fortætning og varmeisolering. Den skrånende tagflade er belagt med teglsten i middelhavsstil fra "Braas" hvilket tilfører bygningen et rustikt udseende.
 • Døre: entredøren er af sikkerhedsmæssige grunde en brunlakaret, forstærket ståldør. Dørene i selve lejligheden er hvidlakerede med formede panaler. Terrassedørene er glidedøre af dobbeltglas. 
 • Gulvbelægning: Fliser af bedste kvalitet dækker gulvene i opholdsområderne og køkkenet. "Vitra"
 • Vægge og lofter: Vægge og lofter er glat afpudsede og malet i neutrale farver. Lofterne afsluttes med gipsstrukkatur. De ydre vægge er malet med fortættende strukturmaling. "Kale Color"
 • Elektriske installationer: Der er skabt flere tilslutningsmuligheder for loftbelysning, og vægstikkontakter findes i alle rum. Opholdsstuen og master-soveværelset har TV- og telefonstik. Fælles forbindelse til satellit-TV findes i alle lejligheder.
 • Haveområdet: Den velplejede have byder på palmer og planter typiske fra Middelhavsområdet. Derudover flotte græsplaner og oplyste gangstier.
 • Hver enkelt del af byggeriet er i overenstemmelse med byggetilladelsens specifikationer og de tilhørende aktuelle bygningsregulativer.

     Priser
Note                                                                                Pris                 Blok              
2.sals lejlighed (1+1, 1 badeværelse, 64 m2) 83,900 Euro     C4 og C7        
2.sals lejlighed (1+1, 1 badeværelse, 64 m2) 89,900 Euro C8
Stue lejlighed (2+1, 1 badeværelse, 82 m2) 103,900 Euro Udsolgt
1.sals lejlighed (2+1, 1 badeværelse, 82 m2) 110,900 Euro D6 og D7
1.sals lejlighed (2+1, 1 badeværelse, 82 m2) 118,900 Euro E3 og G3
Stue dublex lejlighed (3+1, 2 badeværelser, 128 m2) 144,900 Euro A4, B1 og B4
Stue dublex lejlighed (3+1, 2 badeværelser, 128 m2) 151,900 Euro A3 og B3 
3.sals dublex penthouse (2+1, 2 badeværelser, 118 m2) 136,900 Euro C11
3.sals dublex penthouse (2+1, 2 badeværelser, 118 m2) 144,900 Euro B10 og B11
2.sals dublex penthouse (4+1, 3 badeværelser, 154 m2) 159,900 Euro D10 og D11
2.sals dublex penthouse (4+1, 3 badeværelser, 154 m2) 166,900 Euro D12


 
Copyright © 2005-2008 dkHome