ARCADIA APARTMENTS

fra  136.900 Euro 
 Få minutter fra Side antikke by.
                    

Sag nr.: 3005                                                          Tilstand: Indflytningsklar                                           P.plads: Ja                                
Beliggenhed: Side  Badeværelser: 2 Security: 24 timers
Antal væresler: 3+1 Terrasse: 3 - 4  Aircondition: Ja
Antal kvm.: 120 - 137 Satellit TV: Ja Pris, fra: 136.900 Euro
Byggeår: 2006 Swimming pool: Ja  Pris, til: 144.900 Euro

Afstand til centrum: 600 meter                                 Afstand til golf: 35 km.                                           Afstand Manavgat: 6 km.     
Afstand til strand: 600 meter Afstand til rafting: 20 km. Afstand til Alanya: 70 km.
Afstand til lufthavn: 65 km. Afstand til ski: 130 km. Afstand til Antalya: 72 km.

Vinduer:    Vinduerne er med dobbeltglas, og er fremstillet af hvidglaseret PVC.                                                                                          
Gulve: Fliser af bedste kvalitet dækker gulvene i opholdsområderne og køkkenet. 
Lofter: Lofter er glat afpudsede og malet i neutrale farver.


    Specifikationer - Arcadia Apartments
 • Komplekset, spredt ud på 4635 m² land, vil bestå af 32 boligenheder.  16 to-etages lejligheder med 3 soveværelser beliggende i stueetagen og 16 to-etages penthouse lejligheder med 3 soveværelser på de øverste etager.
 • Arcadia Apartments er bygget med megen omhu og sans for detaljer.
 • En virkelig høj standard, der kommer med en 2 års monteringsgaranti og 15 års bygningsgaranti.
 • Alle lejligheder vil blive bygget efter højeste standarder med de bedste kvalitets byggematerialer og en førsteklasses arbejdsudførelse samt en særlig opmærksomhed for detaljer.
 • Køkken & udstyr: Køkkenet er fuldt udstyret med rummelige skabe, kogeplader i rusfrit stål, multifunktionel indbygget ovn ligeledes i rustfrit stål, køleskab med fryser, emhætte, vaskemaskine. Alt fra kvalitetsmærkerne "Siemens" & "Beko". Køkkenet er designet til at være praktisk, hvilket indkluderer en rørlægning, som forhindrer blokade og tilkalkning. Arbejsfladerne er i lamineret MDF. Dekorativ ovenlys i køkkenområdet giver en flot finish.
 • Aircondition: Hver lejlighed har sit eget individuelle airconditionsystem (2-3 enheder afhænger af boligtypen). Kan indstilles til varmt eller koldt alt efter årstiden. 
 • Facaliteter i komplekset: Rengøring og vaskeservice, husholderske, stor udendørs swimmingpool, fælles satellit, flot anlagte haveområder, parkering reserveret for beboerne, udendørs brandslanger, legeområde, vandvarmer og pumpe (for at garantere optimalt vandtryk), bredbånds internetforbindelse.
 • Lejligheden: Opmærksomhedfor detaljer giver et elegant kvalitetshjem. Væsentlig tiltag er nedforskallet loft med stukkatur og glat plasticmaling på væggene. Røgalermer i hallen. Integreret safebox. Energisparer (praktisk hvis du udlejer din leglighed). Rørlægninger er allerede installeret, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at tilføje centralvarme. Dekorativ stukkatur fuldender dette luksusmiljø.
 • Swimming pool: Stort udendørs swømmebassin med børnepool og solterrase. Flader omkring poolen er non-slip katagori C.
 • Garderober: Alle garderober er fremstillet af lamineret MDF med træeffekt. De vil blive skræddersyet efter din smag med hensyn til farver og design.
 • Vinduer & skodder: Vinduerne er med dobbeltglas, og er fremstillet af hvidglaseret PVC. Indbyggede PVC skodder hvilket både giver komfort og øger sikkerheden. Vindueskarme er granit.
 • Varmt vand: Hver lejlighed har sin egen energirigtige elektriske vandvarmer. "Siemens"
 • Sikkerhed: 24 timers sikkerhedsvagt findes i komplekset, i tillæg er entredørene til hvert lejlighed forstærkede ståldøre. Komplekset er omgivet af en mur og et jerngitter. Indgang til komplekset er gennem låsbare jernporte.
 • Badeværelse: Luksuriøse hvide, designer sanitetsartikler fra "Vitra". Keramiske gulv- og vægfliser. Vandhanerne i krom står godt til de sanitære installationer og udstyr. Bruserkabiner af bedste kvalitet fra "Hüppe". Tilbehør og spejle med fordybninger tilpasses i badeværelserne  "Artema". Master-badeværelset i 2-etagers lejlighederne har ydermere fået tilpasset en hydromassage jacuzzi.
 • Bygningens struktur: Til fundament og bærende konstruktioner er brugt forstærket beton i overensstemmelse med de godkendte statistiske beregninger. Lejlighederne adskilles af lyddæmpende murstensvægge. En varm, indbydende, rustik dekoration får hovedindgangen til at harmonere med den generelle atmosfære i komplekset.
 • Tag: Hele taget har isolerende tagdække, fortætning og varmeisolering. Den skrånende tagflade er belagt med teglsten i middelhavsstil fra "Braas" hvilket tilfører bygningen et rustikt udseende.
 • Døre: entredøren er af sikkerhedsmæssige grunde en brunlakaret, forstærket ståldør. Dørene i selve lejligheden er hvidlakerede med formede panaler. Terrassedørene er glidedøre af dobbeltglas. 
 • Gulvbelægning: Fliser af bedste kvalitet dækker gulvene i opholdsområderne og køkkenet. "Vitra"
 • Vægge og lofter: Vægge og lofter er glat afpudsede og malet i neutrale farver. Lofterne afsluttes med gipsstrukkatur. De ydre vægge er malet med fortættende strukturmaling. "Kale Color"
 • Elektriske installationer: Der er skabt flere tilslutningsmuligheder for loftbelysning, og vægstikkontakter findes i alle rum. Opholdsstuen og master-soveværelset har TV- og telefonstik. Fælles forbindelse til satellit-TV findes i alle lejligheder.
 • Haveområdet: Den velplejede have byder på palmer og planter typiske fra Middelhavsområdet. Derudover flotte græsplaner og oplyste gangstier.
 • Hver enkelt del af byggeriet er i overenstemmelse med byggetilladelsens specifikationer og de tilhørende aktuelle bygningsregulativer.

     Priser
Note                                                                                 Pris  Blok 
Stue dublex lejlighed (3+1, 2 badeværelser, 137 m2)  136,900 Euro  B1, C3 og C4 
Stue dublex lejlighed (3+1, 2 badeværelser, 137 m2)  144,900 Euro  A1, B5 og C5 
2.sals dublex penthouse (3+1, 2 badeværelser, 120 m2) 136,900 Euro  C7 og C9 


 
Copyright © 2005-2008 dkHome