SIDE HILL RESIDENCE IV

fra  98.900 Euro 
 Bygget med megen omhu og sans for detaljer.
                    

Sag nr.: 3006                                                          Badeværelser: 1 .2                                                    Fitnesscenter: Ja                        
Beliggenhed: Side  Terrasse: 2 - 3 Sauna: Ja
Antal væresler: 2+1 og 4+1 Satellit TV: Ja Cafe: Ja
Antal kvm.: 88 - 93 - 155 Swimming pool: Ja Legeplads: Ja
Byggeår: 2006 P-plads: Ja Pris, fra: 98.900 Euro
Tilstand: Færdiggøres december 2006 Security: 24 timers Pris, til: 148.900 Euro

Afstand til centrum: 1400 meter                               Afstand til golf: 35 km.                                              Afstand Manavgat: 6 km.         
Afstand til strand: 1200 meter Afstand til rafting: 25 km. Afstand til Alanya: 70 km.
Afstand til lufthavn: 65 km. Afstand til ski: 130 km. Afstand til Antalya: 72 km. 

Vinduer:    Vinduerne er med dobbeltglas, og er fremstillet af hvidglaseret PVC.                                                       
Gulve Fliser af bedste kvalitet dækker gulvene i opholdsområderne og køkkenet. 
Lofter: Lofter er glat afpudsede og malet i neutrale farver.  


   Specifikationer - Side Hill Residence IV
 • Der er 75 dejlige lejligheder fordelt på 5 blokke med 3 etager i hver.
 • I stueetagen og på 1. sal findes lejligheder med to soveværelser, og på de to øverste etager bygges 2-etages penthouse lejligheder med fire soveværelser. 
 • Side Hill Residence IV bliver bygget med megen omhu og sans for detaljer.
 • En virkelig høj standard, der kommer med en 2 års monteringsgaranti og 15 års bygningsgaranti.
 • Alle lejligheder vil blive bygget efter højeste standarder med de bedste kvalitets byggematerialer og en førsteklasses arbejdsudførelse samt en særlig opmærksomhed for detaljer
 • Køkken & udstyr: Køkkenet er fuldt udstyret med rummelige skabe, kogeplader i rusfrit stål, multifunktionel indbygget ovn ligeledes i rustfrit stål, køleskab med fryser, emhætte, vaskemaskine. Alt fra kvalitetsmærkerne "Siemens" & "Beko". Køkkenet er designet til at være praktisk, hvilket indkluderer en rørlægning, som forhindrer blokade og tilkalkning. Arbejsfladerne er i lamineret MDF. Dekorativ ovenlys i køkkenområdet giver en flot finish.
 • Aircondition: Hver lejlighed har sit eget individuelle airconditionsystem (2-3 enheder afhænger af boligtypen). Kan indstilles til varmt eller koldt alt efter årstiden. 
 • Facaliteter i komplekset: Rengøring og vaskeservice, husholderske, stor udendørs swimmingpool, fuldt udtyret fitnesscenter, sauna, cafe, fælles satellit, flot anlagte haveområder, parkering reserveret for beboerne,  udendørs brandslanger, legeområde, vandvarmer og pumpe (for at garantere optimalt vandtryk), bredbånds internetforbindelse.
 • Lejligheden: Opmærksomhedfor detaljer giver et elegant kvalitetshjem. Væsentlig tiltag er nedforskallet loft med stukkatur og glat plasticmaling på væggene. Røgalermer i hallen. Integreret safebox. Energisparer (praktisk hvis du udlejer din leglighed). Rørlægninger er allerede installeret, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at tilføje centralvarme. Dekorativ stukkatur fuldender dette luksusmiljø.
 • Swimming pool: Stort udendørs swømmebassin med børnepool og solterrase. Flader omkring poolen er non-slip katagori C.
 • Garderober: Alle garderober er fremstillet af lamineret MDF med træeffekt. De vil blive skræddersyet efter din smag med hensyn til farver og design.
 • Vinduer & skodder: Vinduerne er med dobbeltglas, og er fremstillet af hvidglaseret PVC. Indbyggede PVC skodder hvilket både giver komfort og øger sikkerheden. Vindueskarme er granit.
 • Varmt vand: Hver lejlighed har sin egen energirigtige elektriske vandvarmer. "Siemens"
 • Sikkerhed: 24 timers sikkerhedsvagt findes i komplekset, i tillæg er entredørene til hvert lejlighed forstærkede ståldøre. Komplekset er omgivet af en mur og et jerngitter. Indgang til komplekset er gennem låsbare jernporte.
 • Badeværelse: Luksuriøse hvide, designer sanitetsartikler fra "Vitra". Keramiske gulv- og vægfliser. Vandhanerne i krom står godt til de sanitære installationer og udstyr. Bruserkabiner af bedste kvalitet fra "Hüppe". Tilbehør og spejle med fordybninger tilpasses i badeværelserne  "Artema". Master-badeværelset i 2-etagers lejlighederne har ydermere fået tilpasset en hydromassage jacuzzi.
 • Bygningens struktur: Til fundament og bærende konstruktioner er brugt forstærket beton i overensstemmelse med de godkendte statistiske beregninger. Lejlighederne adskilles af lyddæmpende murstensvægge. En varm, indbydende, rustik dekoration får hovedindgangen til at harmonere med den generelle atmosfære i komplekset.
 • Tag: Hele taget har isolerende tagdække, fortætning og varmeisolering. Den skrånende tagflade er belagt med teglsten i middelhavsstil fra "Braas" hvilket tilfører bygningen et rustikt udseende.
 • Døre: entredøren er af sikkerhedsmæssige grunde en brunlakaret, forstærket ståldør. Dørene i selve lejligheden er hvidlakerede med formede panaler. Terrassedørene er glidedøre af dobbeltglas. 
 • Gulvbelægning: Fliser af bedste kvalitet dækker gulvene i opholdsområderne og køkkenet. "Vitra"
 • Vægge og lofter: Vægge og lofter er glat afpudsede og malet i neutrale farver. Lofterne afsluttes med gipsstrukkatur. De ydre vægge er malet med fortættende strukturmaling. "Kale Color"
 • Elektriske installationer: Der er skabt flere tilslutningsmuligheder for loftbelysning, og vægstikkontakter findes i alle rum. Opholdsstuen og master-soveværelset har TV- og telefonstik. Fælles forbindelse til satellit-TV findes i alle lejligheder.
 • Haveområdet: Den velplejede have byder på palmer og planter typiske fra Middelhavsområdet. Derudover flotte græsplaner og oplyste gangstier.
 • Hver enkelt del af byggeriet er i overenstemmelse med byggetilladelsens specifikationer og de tilhørende aktuelle bygningsregulativer.

     Priser
Note                                                                                                                   Pris                     Blok                
Stue lejlighed (2+1, 1 badeværelse,  88 m2) 98,900 Euro        C2 og D5       
1.sals lejlighed (2+1, 1 badeværelse, 93 m2) 110,900 Euro   D9
2.sals dublex penthouse (4+1, 2 badeværelser, 155 m2) 142,900 Euro C15 og D16
2.sals dublex penthouse (4+1, 2 badeværelser, 155 m2) 148.900 Euro B12


 
Copyright © 2005-2008 dkHome