PEARL OF SIDE

 299.900 Euro 
 En sjælden mulighed for at eje en eksklusiv villa i hjertet af Side.
                    

Sag nr.: 3000                                                            Badeværesler: 3                                                      Røgalarm: Ja                            
Beliggenhed: Side Terrasse: 3 Safety-box: Ja
Antal væresler: 4+1 Swimming pool: Ja - Private P-plads: Ja
Antal kvm.: 196 Satellit: Ja Hvidevarer: Siemens 
Byggeår: 2006 Jaccuzi: Ja Air-condition: Ja
Tilstand: Indflytningsklar Hydromassage: Ja  Pris : 299.900 Euro

Afstand til centrum: 1500 meter                                 Afstand til golf: 35 km.                                            Afstand til Manavgat: 10 km.          
Afstand til strand: 900 meter Afstand til rafting: 25 km. Afstand til Alanya: 70 km.
Afstand til lufthavn: 60 km. Afstand til ski: 130 km. Afstand til Antalya: 65 km.

Vinduer:    Vinduerne er med dobbeltglas, og er fremstillet af hvidglaseret PVC.                                                                                 
Gulve Fliser af bedste kvalitet dækker gulvene i opholdsområderne og køkkenet.                                                        
Lofter:  Lofter er glat afpudsede og malet i neutrale farver.    Specifikationer - Pearl of Side
 • 3 selvstændige villaer vil blive bygget med en yderst central beliggenhed i et roligt hjørne af Side.
 • Hver villa vil bestå af 4 soveværelser og 3 badeværelser, hvoraf et vil være et en-suite badeværelse i forbindelse med master soveværelset -dette badeværelse vil ydermere få en hydromassage jacuzzi tilpasset. Villaerne vil blive bygget efter den højeste standard med et åbent moderne køkkenområde, spisealkove med åbent til taget og topkvalitets interiør og tilbehør.

 • Komplekset bygges på totalt 1297 m² og hver villa har dermed et areal på 432 m² til egen rådighed. Projektet byder på en fantastisk udsigt til Taurus bjergene, i tillæg til de flot anlagte haveområder.

 • Pearl of Side blev  bygget med megen omhu og sans for detaljer. En virkelig høj standard, der kommer med en 2 års monteringsgaranti og 15 års bygningsgaranti.

 • Køkken og hvidevarer: Køkkenet er fuldt udstyret med rummelige skabe, kogeplader i rustfrit stål , multifunktionel indbygget ovn ligeledes i rustfrit stål, køleskab/fryser, emhætte,  vaskemaskine. Alt fra kvalitetsmærkerne "Siemens" eller "Beko". Køkkenet er designet til at være praktisk, hvilket inkluderer en rørlægning, som forhindrer blokade og tilkalkning. Arbejdsfladerne er i lamineret MDF. En breakfast bar og dekorativt ovenlys giver køkkenområdet en flot finish. 

 • Aircondition: Hver bolig har sit eget individuelle airconditionsystem (antal enheder afhængigt af boligtypen). Kan indstilles til varmt eller koldt alt efter årstiden. "Beko"
 • Faciliteter i komplekset: Udendørs private swimming pools, velplejede private haver, forbindelse til sattelit-TV.
 • Villaerne: Opmærksomhed for detaljer giver et elegant kvalitetshjem. Væsentlige tiltag er nedforskallet loft med stukkatur og glat plasticmaling på væggene. Røgalarmer i hallen, integreret safebox, energisparer (praktisk hvis du udlejer din bolig), Rørlægningen er allerede installeret, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at tilføje centralvarme. Dekorativ stukkatur fuldender dette luksusmiljø.
 • Private Swimmingspool: Private swimming pools med solterrasse (28 m2). Flader omkring poolen er non-slip kategori C.
 • Garderober: Alle garderober er fremstillet af lamineret MDF med træeffekt. De vil blive skræddersyet efter din smag med hensyn til farver og design.
 • Vinduer og skodder: Vinduerne er med dobbeltglas, og fremstillet af hvidglaseret PVC. Indbyggede PVC skodder hvilket både giver komfort og øger sikkerheden.
 • Varmt vand: Hver villa har sin egen energirigtige elektriske vandvarmer. "Siemens"
 • Sikkerhed: Hoveddørene til hver villla er mørklakerede forstærkede døre. Komplekset er omgivet af en dekorativ mur og et jerngitter. Indgang til komplekset er gennem låsbare jernporte. 
 • Badeværelse: Luksuriøse hvide, designer sanitetsartikler fra"Vitra" Keramiske gulv- og vægfliser. Vandhanerne i krom står godt til de sanitære installationer og udstyr. Brusekabiner af bedste kvalitet fra "Hüppe". Tilbehør og spejle med fordybninger tilpasses i badeværelserne. "Artema"
  Master-badeværelset i har ydermere fået tilpasset en hydromassage jacuzzi. 
 • Bygningens struktur: Til fundament og bærende konstruktioner er brugt forstærket beton i overensstemmelse med de godkendte statistiske beregninger. Strukturen støttes af kolonner. Boligerne adskilles af lyddæmpende murstensvægge. En varm, indbydende, rustik dekoration får hovedindgangene til at harmonere med den generelle atmosfære i komplekset.
 • Tage: Hele taget har isolerende tagdække, fortætning og varmeisolering. Den skrånende tagflade er belagt med teglsten i middelhavsstil hvilket tilfører bygningen et rustikt udseende. "Braas"
 • Døre: Entredøren er af sikkerhedsmæssige grunde en brunlakeret, forstærket ståldør. Dørene i selve villaen er hvidlakeret med formede paneler.
 • Gulvbelægning: Fliser af bedste kvalitet dækker gulvene i opholdsområderne og køkkenet. "Vitra"
 • Vægge og lofter: Vægge og lofter er glat afpudsede og malet i neutrale farver. Loftene afsluttes med gipsstukkatur . De ydre vægge er malet med fortættende strukturmaling. "Kale Color"
 • Elektriske installationer: Der er skabt flere tilslutningsmuligheder for loftsbelysning, og vægstikkontakter findes i alle rum. Opholdsstuen og master-soveværelset har TV- og telefonstik.
 • Haveområder: De velplejede haver byder på palmer og planter typiske for Middelhavsområdet. Derudover flotte græsplæner og oplyste gangstier.
 • Hver enkelt del af byggeriet er i overenstemmelse med byggetilladelsens specifikationer og de tilhørende aktuelle bygningsregulativer.

 
Copyright © 2005-2008 dkHome