AQUARIUS VILLA

fra  174.900 Euro 
 68 kvalitets villaer med masser af faciliteter.
                    

Sag nr.: 3001                                                            Terrasse: 3                                                              Jaccuzi: Ja                                
Beliggenhed: Side Swimming pool: Ja Hydromassage: Ja
Antal væresler: 3+1 og 4+1 P-plads: Ja Røgalarm: Ja
Antal kvm.: 168 - 172  Security: 24 timers Safety-boks: Ja
Byggeår: 2007 Tennisbane: Ja Cafe & restaurant: Ja
Tilstand: Færdiggøres december 2007  Fitnesscenter: Ja Pris, fra: 174.900 Euro
Badeværesler: 3 Sauna: Ja Pris, til: 238.900 Euro

Afstand til centrum: 7 km.                                         Afstand til golf: 30 km.                                            Afstand til Manavgat: 10 km.        
Afstand til strand: 900 meter. Afstand til rafting: 25 km. Afstand til Alanya: 70 km              
Afstand til lufthavn: 55 km. Afstand til ski: 125 km.  Afstand til Antalya: 65 km. 

Vinduer:    Vinduerne er med dobbeltglas, og er fremstillet af hvidglaseret PVC.                                                                                           
Gulve Fliser af bedste kvalitet dækker gulvene i opholdsområderne og køkkenet. 
Lofter: Lofter er glat afpudsede og malet i neutrale farver.        


    Specifikationer - Aquarius Villas                   
 • Aquarius villaerne består af 54 dobbeltvillaer og 14 private villaer spredt ud på en stor grund på 36.000 kvm...
 • Hvor villaerne vil blive bygget, tillader kun en byggeprocent på 10% af det totale areal, og overlader derfor 90%, i.e 32.000 kvm. af komplekset til smukt anlagte og omhyggeligt velplejede haveområder.
 • Hver villa vil få sin egen private have og dermed byde på rigeligt med privatliv.
 • Et større kompleks med mange faceliteter såsom tennisbane, stor udendørs swimming pool, legeplads, fitnesscenter, sauna, cafe& restaurant, 24-timers sikkerhedsvagt og husholderske.
 • Byggestanderden vil i dette kompleks være særledes høj.
 • Dobbeltvillaerne vil indeholde opholdsstue med spiseområde, åbent køkken, 2 master-soveværelser, gæsteværelse, 3 badeværelser - hvoraf et er ensuite, opbevaringsrum og 3 terrasser.
 • De private villaer vil indeholde opholdsstue med spiseområde, åbent køkken, 2 master-soveværelser, 2 gæsteværelser, 3 badeværelser - hvoraf et er ensuite, opbevaringsrum, 2 terrasser  og en tagterrasse.
 • Aquarius villaer bliver bygget med megen omhu og sans for detaljer. En virkelig høj standard, der kommer med en 2 års monteringsgaranti og 15 års bygningsgaranti.
 • Køkken & udstyr: Køkkenet er fuldt udstyret med rummelige skabe, kogeplader i rustfrit stål , multifunktionel indbygget ovn ligeledes i rustfrit stål, køleskab med fryser, emhætte,  vaskemaskine. Alt fra kvalitetsmærkerne "Siemens" & "Beko". Køkkenet er designet til at være praktisk, hvilket inkluderer en rørlægning, som forhindrer blokade og tilkalkning. Arbejdsfladerne er i lamineret MDF.  Dekorativt ovenlys i køkkenområdet giver en flot finish.
 • Air condition: Hver villa har sit eget individuelle airconditionsystem (antal enheder afhængigt af boligtypen). Kan indstilles til varmt eller koldt alt efter årstiden.
 • Faciliteter i komplekset: Rengøring og vaskeservice, stor udendørs swimmingpool og børnepool, flot anlagte og velholdte haveområder, fælles satelit, udendørs brandslanger, husholderske og sikkerhedsvagt, fitnescenter, tennisbane, sauna, cafe, legeplads. Tilgang til trådløst internet i cafeteriet.
 • Villaerne: Opmærksomhed for detaljer giver et elegant kvalitetshjem. Væsentlige tiltag er nedforskallet loft med stukkatur og glat plasticmaling på væggene. Røgalarmer i hallen. Integreret safebox. Energisparer (praktisk hvis du udlejer din lejlighed). Rørlægningen er allerede installeret, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at tilføje centralvarme. Dekorativ stukkatur fuldender dette luksusmiljø.
 • Swimming pool (260 m²): Stort udendørs svømmebassin med børnpool og solterrasse. Flader omkring poolen er non-slip kategori C.
 • Garderober: Alle garderober er fremstillet af lamineret MDF med træeffekt. De vil blive skræddersyet efter din smag med hensyn til farver og design.
 • Vinduer og skodder: Vinduerne er med dobbeltglas, og fremstillet af hvidglaseret PVC. Alle vinduer har indbyggede PVC skodder hvilket både giver komfort og øger sikkerheden. Vindueskarme af granit.
 • Varmt vand: Hver lejlighed har sin egen energirigtige elektriske vandvarmer. "Siemens"
 • Sikkerhed: Entredørene til hver villa er brunlakerede forstærkede døre. Komplekset er omgivet af en mur og et jerngitter. Indgang til komplekset er gennem låsbare jernporte.
 • Badeværelser: Luksuriøse hvide, designer sanitetsartikler fra"Vitra". Keramiske gulv- og vægfliser. Vandhanerne i krom står godt til de sanitære installationer og udstyr. Brusekabiner af bedste kvalitet fra "Hüppe". Tilbehør og spejle med fordybninger tilpasses i badeværelserne. "Artema" Master-badeværelset har ydermere fået tilpasset en hydromassage jacuzzi.
 • Bygningernes struktur: Til fundament og bærende konstruktioner er brugt forstærket beton i overensstemmelse med de godkendte statistiske beregninger.   Lejlighederne adskilles af lyddæmpende murstensvægge. En varm, indbydende, rustik dekoration får hovedindgangene til at harmonere med den generelle atmosfære i komplekset.
 • Tage: Alle tage har isolerende tagdække, fortætning og varmeisolering. Den skrånende tagflade er belagt med teglsten i middelhavsstil hvilket tilfører bygningen et rustikt udseende. "Braas"
 • Døre: Entredøren er af sikkerhedsmæssige grunde en brunlakeret, forstærket ståldør. Dørene i selve villaen er hvidlakeret med formede paneler.
 • Gulvbelægning: Fliser af bedste kvalitet dækker gulvene i opholdsområderne og køkkenet. "Vitra"
 • Vægge og lofter: Vægge og lofter er glat afpudsede og malet i neutrale farver. Loftene afsluttes med gipsstukkatur . De ydre vægge er malet med fortættende strukturmaling. "Kale Color"
 • Elektriske installationer: Der er skabt flere tilslutningsmuligheder for loftsbelysning, og vægstikkontakter findes i alle rum. Opholdsstuen og master-soveværelset har TV- og telefonstik. Fælles forbindelse til satelit-TV findes i alle lejligheder.
 • Haveområder: De velplejede haver byder på palmer og planter typiske for Middelhavsområdet. Derudover flotte græsplæner og oplyste gangstier. Da byggetilladelsen for dette projekt lyder på bare 10%, vil 90%, nærmere bestemt 32.000 m², af selve komplekset bestå af proffesionelt anlagte og velholdte haver.
 • Hver enkelt del af byggeriet er i overenstemmelse med byggetilladelsens  specifikationer og de tilhørende aktuelle bygningsregulativer.

     Priser

Note  Pris  Villa nummer
Villa med 3+1, 3 badeværelser, 168 m2 og privat have.  174,900 Euro                                           6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16
22,24,26,28,30,31,32
43,45,46,47,48,49,50,51,52 
Villa med 3+1, 3 badeværelser, 168 m2 og privat have.  182,900 Euro  2,3,4,5,17,18,19,20,21,33,34
35,36,37,38,39,40,41,42,54 
Villa med 4+1, 3 badeværelser, 172 m2 og privat have.  227,900 Euro
Privat pool: 7,000 Euro 
2,3,4,5,6,9,10,11,12,13 
Villa med 4+1, 3 badeværelser, 172 m2 og privat have.   238,900 Euro
Privat pool: 7,000 Euro  
1,7,8,14 


 
Copyright © 2005-2008 dkHome