Service

Når man køber bolig så langt væk hjemmefra, er det utroligt vigtigt at have en kontakt og hjælp på stedet som man stoler på og som kan assistere i mange forsellige situationer både før, under og efter handlen. dkHome tilbyder meget mere end blot at sælge bolig. Vi tilbyder Dem fuld service både før, under og efter handelen.

Før købet: Vi hjælper dig med hotelreservation. Vi besvarer alle dine spørgsmål vedrørende regionen, købe proceduren og sørger for en dybdegående besigtigelsesture af potentielle boliger i regionen.

Under købet: Vi sørger for at alt papirarbejdet udføres korrekt og sendes til de tyrkiske myndigheder, herunder fremsendelse af de nødvendige papirer til det militære hovedvarter i Izmir. Vi hjælper dig med at få et skattenummer fra skattekontoret, hos notaren, advokaten og i banken med åbning af bankkonto samt, om nødvendigt, med tolk. Vi giver dig en tilfredsstillende oversættelser fra tyrkisk til dansk. Vi hjælper med at søge om opholdstilladelse.

Efter købet: At anbefale og vejlede dig til de helt rigtige butikker i regionen, hvor du kan købe møbler, air-conditioner og hårde hvidevarer. Vi hjælper med registrerings processen med henblik på at få registreret el, vand, telefon m.v. i dit navn hos de rette myndigheder. Vi hjælper med forsikring af din ejendom. Vi hjælper med at søge om opholdstilladelse, hvis du ønsker at bo permanent i din nye ejendom.


 
Copyright © 2005-2008 dkHome